Det siger kunderne om Private Banking+

Intet er vigtigere end vores kunders vurdering af os. Her kan du se et udpluk af de tilbagemeldinger, vi har fået på vores rådgivning og samarbejde:

Det helt specielle ved Spar Nord er, at det er første gang, jeg har oplevet, at en bank har forstået at sætte de personlige og virksomhedsmæssige relationer sammen, så de ser på mig som en samlet enhed. Én kunde. I stedet for to kasser. Det virker perfekt. For mig.

Peter Kubicki, CEO
InvesteringsRådgivning A/S

Der har ofte været situationer, hvor jeg ikke behøvede at ringe til en revisor eller en advokat, fordi jeg føler, min Private Banker kan vejlede mig i den rigtige retning.

Louise Mygind Andersen, Ejer
Frederik IX Studios

Jeg har jo egentlig nyligt skiftet til Spar Nords Private Banking. Og udslaget for skiftet går nok på, at jeg havde brug for lidt mere udfordring i hverdagen omkring dét, der skete. Og der kunne Spar Nord tilbyde den her lidt mere familiære sparring, som jeg havde behov for. Og måske lidt større nærhedsgrad end jeg havde følt ved de andre banker.

Søren Rahbek Hansen, Indehaver
No Mans Label EU P/S

Bliv kontaktet og hør mere

Vil du gerne kontaktes af en af vores dedikerede Private Bankere og høre mere om fordelene ved at være Private Banking+ kunde, så udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.