En aften med fremtidens tendenser og storpolitik

Eventet er afholdt

En aften med fremtidens tendenser og storpolitik

Med humor og god energi satte Anne Skare Nielsen ord og billeder på den fremtid, vi er på vej ind i. Anne Skare Nielsen fortalte om transformationen fra ”mere” til ”bedre” - om hvordan det kan være værdiskabende for virksomheder og for os, som mennesker, at være positive og omfavne de gamechangers, som vi ikke kan undgå at møde i verden i dag.

Bagefter fortalte tidligere nyhedsvært og udenrigskorrespondent Samuel Rachlin om de geopolitiske forandringer, der præger verden i dag. Han tunede os ind på betydningen af et af nutidens hyppige ord og begreber: Populisme. Hans oplæg handlede både om Brexit og storpolitiske nøglefigurer som Putin, Trump, Xi og Brexit – og deres rolle i vores verdensorden. En politisk verdensorden, som de senere år har vendt op og ned på de etablerede systemer. Støtten til de etablerede politiske partier i den vestlige verden skranter, mens populismen blomstrer op.

Der blev også tid til en samtale om verdensøkonomi og storpolitik mellem Spar Nords cheføkonom Jens Nyholm og Samuel Rachlin.

Videoen kan du se her

Fremtid, foredrag og bogsignering på Utzon Center i Aalborg